dimarts, 12 de maig del 2015

CREMA DE VERDURES

Ingredients per a 2 persones:
 
1 carabassó
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
100 gr. mongetes tendres
un parell de fulles de bleda
1 patata
4 porcions de formatge light
trossets de pernil serrà o crostonets de pa torrat (opcional)
oli, sal, pebre negre mòlt i aigua.

Es talla a juliana la ceba i el porro i es posen en una olla amb oli a enrossir. Quan ja està fet sense cremar-se, se li afegeixen les verdures netes, pelades i tallades. Es cobreix tot amb aigua i se sala al gust.
Es deixa bullir una mitja horeta vigilant que no es quedi sense aigua. Quan ja està tot ben cuit, es retira del foc i se li afegeixen els formatgets i el pebre negre mòlt.
Es passa tot per la batedora fins que quedi ben fi. Aquesta crema es pot menjar calenta o freda de nevera.
Se li poden afegir uns tallets de pernil serrà o bé uns quants crostonets de pa torrat a l’hora de servir-la.
Resulta un plat refrescant, diürètic i molt baix en calories.

Nota: Podeu variar tants els tipus de verdures com les quantitats depenent del que teniu a la nevera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada