divendres, 27 de febrer del 2015

ESPAGUETIS AMB SALMÓ FUMAT I OU

Ingredients per a 2 persones:

60 gr. de salmó fumat
2 ous durs
160 gr. de pasta
50 gr. pèsols
50 gr. formatge parmesà
8 tomàquets cherry
2 cd mantega
aigua
oli i sal
julivert tallat molt fi

Talleu el salmó fumat a tiretes fines. Ratlleu els ous durs en un ratllador gruixut.
En una paella féu fondre les dues cullerades de mantega amb els tomàquets cherry tallats en quatre trossos. No ha de quedar massa cuit, només el temps de fondre la mantega. Reserveu-ho.
En una olla amb abundant aigua amb sal i una cullerada d’oli, feu bullir els pèsols i la pasta vigilant que quedi al dente.
Escorreu-ho bé i barregeu-ho amb el formatge parmesà ratllat. Ha de quedar ben melós. Afegiu-hi la mantega fosa calenta amb els tomàquets. Després el salmó fumat i l’ou dur.
Corregiu de sal i poseu una mica de julivert per sobre i, si voleu, un raget d’oli d’oliva verge.
És un plat senzill de fer i molt gustós!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada