dimecres, 30 d’octubre del 2013

POLLASTRE AL XAMPANY


Ingredients:


1 pollastre tallat a octaus
250 gr. de mantega
250 gr. de rossinyols
(o altres bolets del tipus que preferiu)
250 ml. de xampany sec
200 ml. de llet descremada 
1 fulla de llorer
1 tòfona negra
sal i pebre negre mòlt
una mica de farina

Es posa sal i pebre negre mòlt al pollastre, s’enfarina i es  fregeix a la paella amb 100 gr. de mantega. 
En una cassola fonda es posa la resta de la mantega i es fa fondre. Se li afegeix el pollastre fregit, els bolets ben nets, el xampany, la tòfona pelada i tallada a làmines i la fulla de llorer. Es deixa coure a font lent uns 20 minuts. 
Se separa el pollastre i els bolets. A la mateixa cassola,  s’afegeix la llet i es deixa uns minutets més fins que la salsa s'espesseix i queda lligada.
Es posa el pollastre ben calent i els bolets en una plata i es rega tot amb la salsa de la cassola. 


Si no us agrada que el gust dels bolets impregni el pollastre, podeu cuinar-los a part. 
Un altre acompanyament que hi lliga molt bé és el puré de patata. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada