dijous, 28 de febrer del 2013

PASTISSETS DE TONYINA DE L’ABUELITA

Ingredients:


1 paquet d’oblees
50 grams de tonyina per persona
1 ou dur per persona
pinyons
pebrot vermell escalivat (pot ser de llauna)
salsa de tomàquet

Es fa una pasta amb la tonyina ben xafadeta, els ous durs ratllats o fets a trossets molt petits, els pinyons, el pebrot vermell a trossets petits i la salsa de tomàquet.

Si és salsa preparada no cal afegir sal a tot el conjunt, si es fa la salsa amb tomàquets naturals caldrà posar-hi sal i també una mica de sucre per treure’ls l’acidesa.

S'omplen les oblees i es fregeixen en una paella vigilant que no es cremin. Es posen els pastissets sobre paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli sobrant i ja es poden menjar, tot i que són molt més bons freds!

També es poden coure al forn si no voleu que agafin tant d'oli. Recordeu-vos de pintar-los amb ou batut abans d'enfornar-los.




1 comentari: